Just nu kan du uppleva den fantastiska Peugeot-känslan till oslagbara priser! Nedan finner du ett urval av våra kampanjer, välkommen in till oss för ännu fler!

AUTOMAT PÅ KÖPET

Just nu kan du uppgradera våra populäraste modeller till automat helt utan extra kostnad. Oavsett om du väljer mellan vår miljöbilsklassade dieselmotor eller vår prisbelönta bensinmotor så får du automatlådan på köpet. Så kom in till din närmsta återförsäljare för vårens absolut bästa köp!

PEUGEOT 308

Peugeots designers och ingenjörer har skapat en fräck, intuitiv och modern sedan med ett sportigt utseende. Upptäck Peugeot 308 – stilren, teknisk och effektiv och levererar unika körupplevelser. Peugeot 308 kombinerar en modern och strömlinjeformad look med en funktionell interiör. Den är rymlig, bekväm, körglad, har marknadens effektivaste och renaste motorer och blev utsedd till Årets Bil 2014.

PEUGEOT 508

Peugeots stora familjebil finns nu i en helt ny version. Med ett mer självsäkert yttre och fler och bättre tekniska lösningar i förarmiljön kan bilen bjuda på en helt enastående körupplevelse. Just nu får du bra priser på Business Edition.

Håll dig helt uppdaterad med våra kampanjer på peugeot.se